Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
Verktyg & Tillbehör / Lim / Vävlim

Vävlim

I vårt utbud hittar du en noggrant utvald samling av vävlim som passar för många typer av tapetprojekt. Dessa lim är utvecklade med egenskaper som förebygger krympning och säkerställer en slät finish. Våra vävlim är lätta att applicera och garanterar att du uppnår ett felfritt och hållbart resultat i ditt hem.


Sortering: Popularitet Senaste A-Ö Lägsta pris
Antal:
Bostik Vävlim Hernia PVP-Variant
Bostik
30860470
från 111 kr
Bostik Vävlim Hernia PVP-Extra
Bostik
30860212
från 364 kr

Vävlim till olika tapettyper

Hos oss hittar du flera limprodukter från Bostik – ett varumärke som är känt för sin höga kvalitet och pålitlighet inom lim- och fästlösningar. Detta vävlim till tapeter är särskilt lämpligt för användning med glasfiberväv, strukturtapeter och vinyltapeter som har en pappersbaksida. Det är avsett för användning i torra miljöer på underlag som absorberar eller redan är målade.

Hur appliceras limmet?

Börja med att säkerställa att väggen är ren, torr och helt slät. Fyll i och slipa ner alla hål eller ojämnheter för att skapa en jämn bas. Använd sedan en roller eller pensel för att applicera limmet jämnt över den yta där väven ska fästas. När du fäster väven mot den limmade väggen, använd en mjuk pensel för att jämna ut alla bubblor och veck som kan uppstå. Följ tillverkarens rekommendationer för torktid efter att limmet applicerats.



Tips & Råd

Här får ni tips och råd inför tapetseringen.

Se mer

Tapetguiden

Såhär tapetserar du steg för steg.

Se mer

Tapethandelns Showroom

Provatapetsera din tapet direkt i vårt showroom.

Se mer

Följ oss @tapethandeln.se på Instagram