Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
Verktyg & Tillbehör / Lim / Tapetlim

Tapetlim

Letar du efter det perfekta limmet för din tapet? Att välja rätt tapetlim är avgörande för att försäkra dig om att din tapet håller sig snyggt uppsatt. Vi erbjuder vi en omfattande kollektion av lim och tapetklister som är skräddarsydda för alla typer av tapeter och vävar. Med våra produkter kan du vara säker på att hitta det bästa valet för ditt specifika projekt. Botanisera bland vårt stora sortiment av tapetlim!


Sortering: Popularitet Senaste A-Ö Lägsta pris
Antal:
Bostik Tapetlim Hernia Non Woven
Bostik
30860147
från 100 kr
Bostik Tapetlim Hernia 1870
Bostik
30860648
från 92 kr

Tapetlim för pappers- & Non-Woven tapet

Tapethandeln erbjuder vi ett noggrant utvalt sortiment av tapetlim för både pappers- och Non-Woven tapeter. Varje produkt i vårt sortiment har valts ut med omsorg för att säkerställa optimal vidhäftning och långvarig hållbarhet, vilket underlättar appliceringsprocessen och bidrar till en felfri yta.

Applicering av tapetklister

Vid uppsättning av Non-Woven tapeter rekommenderar vi att tapetklister appliceras direkt på väggen. På så sätt blir det enklare att justera och placera tapeten korrekt tack vare limmets snabba och starka grepp. För papperstapeter bör klistret appliceras på tapetens baksida. Se till att sprida ut klistret jämnt över hela ytan och låt det absorberas en stund innan tapeten monteras. Detta steg är viktigt för att uppnå en jämn och bubbelfri yta.Tips & Råd

Här får ni tips och råd inför tapetseringen.

Se mer

Tapetguiden

Såhär tapetserar du steg för steg.

Se mer

Tapethandelns Showroom

Provatapetsera din tapet direkt i vårt showroom.

Se mer

Följ oss @tapethandeln.se på Instagram