Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan

Lim

Tapethandeln erbjuder ett omfattande sortiment av limprodukter, perfekt anpassade för måleri och tapetsering. Varje produkt i vårt utbud är utvald med omsorg för att garantera bästa möjliga vidhäftning och långvarig hållbarhet på diverse ytor och material. Vare sig ditt projekt kräver ett fint lim för känsliga tapeter eller ett robust lim för mer krävande målningsarbeten, kan du lita på att vi har produkter för dina behov.


Tapetlim

I vårt utbud hittar du tapetlim som är framtagna för att möta behoven vid alla typer av tapetseringsarbeten. Desa lim är specifikt framställda för att passa allt från klassiska papperstapeter till de mer krävande textiltapeterna. Produkterna säkerställer en enhetlig applicering för en perfekt finish.

Våtrumslim

Våra våtrumslim är speciellt framtagna för att skapa en vattentät och långvarig försegling, idealisk för applicering i badrum, kök, och liknande fuktiga miljöer. Produkterna garanterar en robust vidhäftning av vägg- och golvbeläggningar, vilket effektivt motverkar vatten och fuktighet.

Vävlim

Tapethandelns vävlim är designat för att erbjuda en stark och pålitlig fästning för alla typer av vävar, vilket säkerställer en slät och hållbar yta. Perfekt för att förstärka väggar inför tapetsering eller målning, dessa lim är utvalda för deras förmåga att hålla väven på plats och skydda mot skador över tid.Tips & Råd

Här får ni tips och råd inför tapetseringen.

Se mer

Tapetguiden

Såhär tapetserar du steg för steg.

Se mer

Tapethandelns Showroom

Provatapetsera din tapet direkt i vårt showroom.

Se mer

Följ oss @tapethandeln.se på Instagram