Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
Golv & Vägg

Golv & Vägg


Sortering: Popularitet Senaste A-Ö Lägsta pris
Antal:

Ditt urval matchade inte några artiklar!

Ytskikt för golv och vägg

Här finner ni allt ifrån Akustikpanel för väggar, trägolv, linoleumgolv, vinylgolv och heltäckningsmattor. Ni har även möjlighet att beställa mattor på skiss. Här kan ni köpa vackra golv från Golvabia, Forbo, Boen och Kjellbergs. Oavsett vilket rum ni funderar på att ge ett lyft så har vi golvet eller panelerna för ändamålet. Med ett brett sortiment av Vinylclick golv, tunnparkett, trägolv eller en härlig mjuk matta så hittar ni detta här.

Vilken känsla söker ni?

Vill ni ha det mysigt under fötterna när ni går upp på morgonen? Här är svaret en mjuk heltäckningsmatta från Kjellbergs eller Golvabia. Letar ni ett nytt retrogolv till köket? Då finns ett vackert och naturvänligt linoleumgolv från Forbo. Söker ni ett klassiskt trägolv? Självklart har vi detta i olika former, både från Boen och Golvabia. Varför inte testa det nya morderna och mycket slitstarka vinylgolvet. Ser ut som ett trägolv, men har en stark slitstyrka.

Köp golv online?

Varför köpa golv online tänker ni? Bekvämt och snabbt säger vi. När ni beställer golv hos oss, får ni golven levererade hem till dörren. På våra lagervaror sker detta inom ett par dagar. Är ni osäkra på kulörer, strukturer mm. Så är ni hjärtligt välkomna att kontakta vår duktiga kundtjänst. 



Tips & Råd

Här får ni tips och råd inför tapetseringen.

Se mer

Tapetguiden

Såhär tapetserar du steg för steg.

Se mer

Tapethandelns Showroom

Provatapetsera din tapet direkt i vårt showroom.

Se mer

Följ oss @tapethandeln.se på Instagram