Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
Inspiration & Guider / Inred med färg och inspireras av höstens trender 2022!

Inred med färg och inspireras av höstens trender 2022!

Pastell, matt, supermatt eller olika nyanser av vitt? Ja, ibland kan det vara svårt att veta vad man ska välja för färgskala till både väggar och tak. Men oroa dig inte! Vi finns här för att guida dig genom en djungel av färgkartor och tipsa dig om höstens bästa färgval 2022. 

Hos Tapethandeln.se kan du exempelvis hitta det exklusiva färgvalet Farrow & Ball som verkligen kan ge liv till vilket rum som helst. Förutom att utseendet på färgburkarna både ser lyxiga och stilrena ut så kan vi garantera att du hittar en färg som passar just dig.

 

 

Så väljer du rätt färg till ditt vardagsrum 

Vardagsrummet kännetecknas oftast som en samlingsplats där både familj, vänner och släkt kan umgås och trivas. En plats där nya relationer kan frodas, där högtider kan firas och vardagar kan avnjutas tillsammans. Därför rekommenderar vi dig att välja en färg som passar till flera olika tillfällen och som du kommer trivas med under en längre tid.
Är du osäker på vad du söker efter? Börja med att beställa hem en färgkarta där du i lugn och ro kan klämma och känna på de olika alternativen. 

Starka och vackra färger till vägg och snickerier

Kanske fastnar du mest för de djupa intensiva färgerna som mörkgrön, brunt eller orange? Med färger som dessa kan du skapa djup och intensitet till ditt vardagsrum utan att tumma på den exklusiva känslan. Du kan även med fördel testa att jobba med kontraster där en intensiv mossgrön färg möter en solig gul vägg i nästa rum. Bara fantasin sätter gränser! 

Så väljer du ut den perfekta vita väggfärgen

Eller så finner du lugn och ro i den vita, beiga och gråa färgskalan? Här kan du med fördel plocka in både naturfärger och växtlighet i rummet. Låt färgen på väggarna bara vara enkelt vacker och satsa på att ta in färgen i växter, möbler och mattor istället. Varför inte satsa på en gul golvlampa och matchande gula kuddar i soffan för att bryta av den ljusa färgen och få in den värme som kan behövas?

Oavsett vilket håll du dras mot så finns det ett alternativ för dig. När du sedan väl har bestämt dig för en nyans som du tycker om är det dags att välja färg. Farrow & Ball erbjder en rad olika vägg- och snickerifärger med hög pigmentering och god kvalité. Scrolla ner för att hitta våra favoriter just nu eller se hela utbudet från Farrow & Ball här. 

Se våra favoriter från Farrow and Ball här!

SE PRISET
Farrow & Ball F&B Wall & Ceiling Primer & Undercoat

Följ oss @tapethandeln.se på Instagram