Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
Varumärken / Alfrids Produkter
Alfrids Produkter

Alfrids Produkter

Tapethandeln är stolta att erbjuda Alfrids Produkter – ett utbud framtaget med ett starkt fokus på hållbarhet och naturliga materialval. Denna kollektion förenar gammaldags expertis med dagens teknologiska framsteg för att leverera både miljövänliga och funktionella alternativ. Genom att välja Alfrids Produkter får du tillgång till högkvalitativa, hållbara måleriprodukter för ditt hem eller projekt.

Mångsidig tjära från Alfrids

Alfrids äkta trätjära är en mångsidig produkt som erbjuder exceptionellt skydd och vård för en mängd olika träytor. Tillverkad av ren, naturlig kåda, är denna äkta trätjära en autentisk och tillsatsfri produkt som historiskt har erbjudit skydd för allt från vikingaskepp till medeltida kyrkor.

Idag är Alfrids tjära lika eftertraktad för sin förmåga att skydda och förlänga livet på moderna träkonstruktioner, såsom fasadtimmer, träpaneler, bryggor, och till och med träbåtar.

Vårdande slipersolja

Alfrids slipersolja är speciellt utvecklad för att ge ett djupgående skydd och vård till träytor som utsätts för tuffa förhållanden. Oljan är framställd för att bevara och skydda allt från utemöbler till robusta slipers och andra träkonstruktioner. Den tränger in i träets fibrer för att skapa en barriär mot fukt, röta och insektsangrepp.Följ oss @tapethandeln.se på Instagram