Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan

Plåtdjur

Plåtdjur är i grunden varumärket ee-i-ee-i-o, startat av det Australiensiska företaget Think Outside. Med ägaren och designern Aaron Jackson i spetsen produceras charmiga djur och möbler som är 100% återvunna från gamla oljetunnor. Under en resa till VM i Perth, Australien vintern 2011, hittade de en ”plåtmus” i en liten butik ute på vischan. Musen fick åka med till Sverige som handbagage och fick ett nytt hem strax utanför Göteborg. Hösten 2013 kom de på idén att ta in plåtmusen och hans kompisar till Sverige.

Tillverkningen sker i Vietnam och produkterna återfinns – förutom i Australien – bland annat också i Nya Zeeland, Schweiz, Tyskland, England, USA och Singapore. Sedan 2014 går det även att finna plåtdjuren i Skandinavien; Sverige, Norge och Finland. Med fokus på återvunna material skapas för hand nya inredningsprodukter till dig som värnar om ett hållbart samhälle.

Ett stort intresse för inredning och design, kopplat med miljötänk och arbete för ett hållbart samhälle, genomsyrar Plåtdjur och VMG Design:

Följ oss @tapethandeln.se på Instagram